Nova pàgina d’enllaços

Posted by guillem on novembre 12, 2008
Blog

Després de 5 mesos m’he decidit a actualitzar el blog. Com podeu veure, he modificat la seva imatge (de moment, és el tema Freshy 2 amb la única modificació de la imatge de la capçalera) i he afegit uns quants enllaços i he creat una nova pàgina per mostrar-los.

El tema dels enllaços serà un contingut important d’aquesta web, i segurament no quedarà tal i com està ara (amb el sistema d’enllaços per defecte del WordPress) ja que només em deixa fer un nivell de categorització. Però en tot cas, podeu començar a visitar les webs d’unes quantes associacions relacionades amb la solidaritat, la cooperació i la sostenibilitat.

Salut i fins aviat!
guillemBarba

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>