Desil·lusió i males pràctiques

Posted by guillem on novembre 05, 2009
Reflexions

Fa molt poc han tallat de cop la il·lusió d’una persona que estava dedicant tota la seva energia i la mencionada il·lusió en tirar endavant un projecte que és una petita però interessant peça de la nostra identitat catalana, cultura i cultura de pau.

Aquesta dedicació no ha estat en va, i unes quantes persones poden corroborar que ha donat fruits… i bons! Però això no ha evitat que els interessos particulars passéssin per davant, i aquesta persona hagi estat substituida per algú que, al deixar un carrec de responsabilitat, necéssitava un lloc còmode per seguir ocupat. No entraré a valorar la idoneitat d’aquesta persona pel càrrec, doncs desconec les seves capacitats i energia, però la forma d’aconseguir el càrrec fa creure que, per sobre de tot, ha primat l’amiguisme.

I això em posa malalt! Em sap greu veure com en els temps que corren amb el cas Millet i Alavedra encara sobre la taula, els nostres governants tant polítics com de la societat civil, segueixen actuant com si les institucions i fundacions (que reben bastants diners públics) fóssin la seva caseta de nines.

No descobreixo res nou, però vivim en una societat de merda dirigida per gobernants de merda. Ho sento, però necessitava dir-ho en veu alta.

Bona nit!
guillemBarba

Be Sociable, Share!

1 comentari to Desil·lusió i males pràctiques

  • Pau Aragay escrigué:

    Mai s’ha de donar res per perdut! Hi ha persones que no es mereixen el que tenen, i que només saben pensar en sí mateixes. Però no els deixarem ser protagonistes dels nostres temps. No aconseguiran que tirem la tovallola! I sobretot, no ens faran creure que tots som com ells.

    Amic meu, aquestes coses realment fan mal, jo també m’he trobat en la teva situació! ÀNIMS!! En la nostra societat hi ha de tot. Ells fan més soroll, però nosaltres no defallirem!

    Això sí….si els fills de puta volessin, no veuriem mai el cel!!!!!

    Una abraçada molt forta amic, et trobo a faltar!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>